Gepubliceerd op: 15/06/2018

Wil je met me scheiden?

Vandaag, 15 juni 2018 om 11.00 uur is het zover!  Dan is het de officiële aftrap, niet van het Wereldkampioenschap voetbal, maar van Echtscheidingsplanners met de lancering van een gloednieuwe website: www.echtscheidingsplanners.be!

Echtscheidingsplanners is een samenwerking van vier onafhankelijke advocatenkantoren in Oost- en West-Vlaanderen, gespecialiseerd in het personen-, familie- en huwelijksvermogensrecht: Adverlaw en Speyk Advocaten te Brugge, Fides Advocaten en Pauwels Advocaten te Sint-Niklaas.  De oprichters zijn ook allemaal erkende bemiddelaars.  Zij geloven dat zelfs het moeilijkste conflict opgelost kan worden via de principes van bemiddeling i.p.v. met getrokken messen tegenover elkaar te staan in de Rechtbank.

Uw scheiding verloopt volgens een vast en efficiënt traject om op een onderbouwde manier tot een akkoord te komen. Elke planner is specialist in conflictoplossing en focust op één doel: een onderhandelde oplossing tussen geïnformeerde cliënten. De troeven die ons traject tot een (echt)scheiding onderscheiden van dat van een notaris, een procedure voor de rechtbank of een klassieke bemiddeling, liggen o.a. in de knowhow en ervaring van de planners als advocaat én bemiddelaar, het feit dat u steeds de vrijheid en zelfbeschikking behoudt, de snelheid en betaalbaarheid van het traject, de vertrouwelijkheid en de opmaak van een gefundeerd dossier waardoor iedereen goed geïnformeerd aan de onderhandelingen begint.

Echtscheidingsplanners volgt een flexibel traject tot uw (echt)scheiding gaande van adviseren, over onderhandelen tot het bereiken van een bemiddelde óf gerechtelijke oplossing van uw conflict, en dit binnen een vooropgestelde termijn van drie maanden.

Kiezen voor Echtscheidingsplanners is een keuze om anders te scheiden. Wij geloven dat beide partijen kunnen winnen door samen een goede regeling uit te werken!

Is uw interesse geprikkeld? Of wil u iemand over ons vertellen? Neem dan alvast eerst een kijkje op onze website www.echtscheidingsplanners.be

Geïnteresseerd in onze juridische onderwerpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er leeft bij Pauwels Advocaten.

Loading...

Disclaimer

De informatie over juridische onderwerpen die u in deze bijdrage aantreft, zijn louter informatieve, algemene besprekingen en kunnen in geen geval als juridisch advies worden beschouwd. Pauwels Advocaten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die iemand zou lijden door voort te gaan op deze informatie. Als u juridisch advies wenst, dient u contact op te nemen met een gekwalificeerde advocaat die u zal adviseren op basis van uw persoonlijke situatie.